Kidsparty

Kidsparty Staat er weer een verjaardag voor de deur en is je kleine spruit eigenlijk niet zo klein meer??

Staat er weer een verjaardag voor de deur en is je kleine spruit eigenlijk niet zo klein meer?? Te groot geworden voor de binnenspeeltuin??

Geef je oogappel het feest waar ze van dromen!!! Hier spreken ze nog lang over!!! Kom gezellig 3 uren wellnessen samen met 7 van je beste vrienden. Samen bommetjes maken in het zwembad, kennis maken met onze 3 verschillende sauna’s en natuurlijk bubbelen bubbelen bubbelen, zaaaaaalig!!!! Wij voorzien drank, versieren Blossom met slingers en ballonnen, alle kids krijgen een snoepzakje bij het naar huis gaan, natuurlijk hebben we een extra cadeautje voor de jarige, what else?? Voor diegene die thuis het feest verder zetten kan dit arrangement zonder eten… Voor de lekkerbekken onder ons kan het met gefrituurde warme hapjes en voor de ultieme genieters halen we HAPPY MEALS bij de Mc Donalds :-),,

Vergeet zeker je zwemgerief, badjasje en slippers (verplicht) niet. Voor girls & boys van 8 tot 15 jaar. (Graag zelf nog 1 volwassene voorzien voor extra opvang)

Aangegeven prijs is voor 8 kids… Mama, papa, toch zelf graag meewellnessen?? Dat kan, €30 per persoon (Max 2 extra personen)

KIDSPARTY zonder eten:       €315/8 kids
KIDSPARTY warme hapjes     €360/ 8 kids
KIDSPARTY happy meals        €395/ 8 kids